Van boer tot bord
Van boer tot bord is een kookverhalenboek met daarin de verhalen van negentien biologische producenten en ondernemers in en om Wageningen. Boeren, tuinders, winkeliers en horecaondernemers vertellen over het wat, hoe en waarom van biologisch ondernemen. Na de verhalen volgen de recepten over écht eten, waardoor je meteen geïnspireerd raakt om met lokale producten te gaan koken. Vers gestoken asperges, ambachtelijke kaas, eerlijk vlees en zelfgeplukte honingzoete aardbeien. De pakkende foto's en bijzondere illustraties maken dit lokale culinaire feestje compleet.
[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.
Specificaties
ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
BDUlokalemedia B.V.
Druk
1
Jaar
2012
Auteur
Heidi Kuin