STERKTELEER

Nieuw
Sale
Sale
Sterkteleer is een standaardwerk op het gebied van de mechanica. Het geeft een duidelijke en grondige introductie in de theorie en de toepassingen van de sterkteleer. Techniekstudenten krijgen inzicht in de materie doordat het fysische gedrag van materialen onder belasting wordt verklaard. Vervolgens wordt dit gedrag gemodelleerd en kan de theorie worden afgeleid. De nadruk ligt hierbij op evenwicht, compatibiliteit van de vervormingen en de eisen die aan het materiaal moeten worden gesteld. Sterkteleer bevat de didactische kwaliteiten die Russell C. Hibbeler beroemd hebben gemaakt op dit vakgebied. Zo biedt deze editie: * Veel verschillende soorten vraagstukken met de nadruk op praktische, realistische situaties uit de beroepspraktijk. * Analyseprocedures die studenten een logische en methodische werkwijze bieden voor het toepassen van de theorie en voor het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden. * Talloze voorbeelden die de toepassing van de fundamentele theorie op praktische, technische vraagstukken illustreren. De voorbeelden geven de probleemoplossende strategieën weer die in de bijbehorende analyseprocedures zijn besproken. * Afbeeldingen en foto's die het boek aantrekkelijker en duidelijker maken voor visueel ingestelde studenten. Dit boek wordt geleverd met een toegangscode voor Pearson XTRA. Op de website www.pearsonxtra.nl staat voor zowel studenten als docenten veel extra studie- en lesmateriaal, zoals vragen, animaties en uitwerkingen. Russell C. Hibbeler is verbonden aan de Faculteit Werktuig bouwkunde van de University of Louisiana. De Nederlands talige bewerking is verzorgd door prof. dr. ir. Hugo Sol, prof. dr. ir. Marc Van Overmeire en prof. dr. ir. Dirk Lefeber, allen verbonden aan de Faculteit Ingenieurswetenschappen van de Vrije Universiteit Brussel.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
Druk
8
Jaar
2012
Auteur
Russell C. Hibbeler

Selecteer een tabblad