PowerPoint 2010 Praktijkboek

Nieuw
Sale
Sale
Leer op een eenvoudige manier omgaan met PowerPoint 2010 Voor wie is dit boek bestemd? Voor iedereen die zich de beginselen van PowerPoint 2010 eigen wil maken. Met het cursusboek van Serasta wordt stap voor stap alles uitgelegd wat u moet weten om het programma PowerPoint te gebruiken. Elk hoofdstuk staat boordevol oefeningen die u kunt maken. PowerPoint is het toonaangevende presentatie programma. Het programma Microsoft PowerPoint is een zeer gebruiksvriendelijk programma voor het maken van professionele presentaties. In boek PowerPoint 2010 leert u zowel de basisbeginselen van het programma, als enkele geavanceerde functies. Door de praktische opbouw van het boek PowerPoint 2010 leert u spelenderwijs het programma kennen. Met dit boek leert u onder andere: - De opzet van het programma PowerPoint 2010 - Werken met sjablonen en thema's - Video's, geluid en animaties toevoegen - Grafieken, tabellen en Afbeeldingen toevoegen - Diaovergangen, Hand-outs afdrukken enz. De opbouw van dit boek U hoeft het boek niet van het begin tot het einde te lezen zoals een verhaal. Het boek PowerPoint 2010 is in onderwerpen verdeeld zodat u alleen die hoofdstukken kunt lezen die voor u van belang zijn. Het boek is zowel geschikt voor klassikale les als voor zelfstudie.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Serasta Trainingen
Druk
1
Jaar
2016
Auteur
V. Lukassen

Selecteer een tabblad