Oplossingsgericht organiseren en veranderen

Nieuw
Sale
Sale
Oplossingsgericht werken is geen trucje maar een visie. Het gebruiken van de vragen werkt vooral als je het achterliggende gedachtegoed kent en je de bijbehorende houding van niet-weten hebt eigengemaakt. De waaier wordt dan een hulpmiddel om de wijze van formuleren in de vingers te krijgen en de opbouw van de gesprekken. Daarnaast dient hij ter inspiratie om vaker de oplossingsgerichte invalshoek te kiezen. Mensen bereiken over het algemeen sneller hun doel en ervaren meer eigen verantwoordelijkheid voor het verander- of coachproces. Bovendien zijn oplossingsgerichte managers en teamcoaches minder moe na het voeren van gesprekken en ervaren zij meer 'lichtheid' in hun werk.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Hogrefe Uitgevers BV
Druk
1
Jaar
2016
Auteur
Lara de Bruin

Selecteer een tabblad