OP EIGEN KRACHT

Nieuw
Sale
Sale
Er zijn veel manieren om op je streefgewicht te komen, strakker in je vel te zitten, sterker en gespierder te worden en je energieker te voelen. Wat vaak vergeten en onderschat wordt, is dat dit juist heel goed mogelijk is door middel van krachttraining. Het is dé manier om af te vallen, in vorm te komen en te blijven. Het levert je vetvrije spiermassa op, waardoor je in rust veel meer calorieën verbrandt. Op Eigen Kracht is een pleidooi voor méér krachttraining, rekent af met diverse mythes en wil sporters bewust maken van wat er Op Eigen Kracht mogelijk is.

Met Op Eigen Kracht kun je direct aan de slag. In het eerste deel vind je informatie over trainingsschema’s, voeding en een gezond gewicht en kun je je Individuele Afval Beheersplan samenstellen. Of je nu een ‘liever lui dan moe’- type bent of een ‘gaan tot het gaatje’-type, Op Eigen Kracht heeft voor iedereen een passend trainingsprogramma.

In het tweede deel van Op Eigen Kracht kun je de diepte in. De vier pijlers voor geïntegreerde krachttraining (training, voeding, herstel en motivatie) komen ruimschoots aan bod. Heb je met het basiskrachttrainingsprogramma bereikt
wat je wilde, dan vind je hier ook trainingsschema’s voor gevorderden.
Bovendien biedt dit boek achtergrondinformatie over optimale voeding, de zin en onzin van voedingssupplementen en de onderschatte gevaren van doping. Op Eigen Kracht laat zien hoe je effectief, gezond en clean je persoonlijke doelen kunt bereiken en daar trots op mag zijn.

‘Aan het ijzer’ is dus het motto als je slanker, strakker of sterker wilt worden.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Arko Sports Media BV
Druk
2
Jaar
2008
Auteur
H. Wassink

Selecteer een tabblad