Mijn ijsvogeldagen

Nieuw
Sale
Sale
Mijn ijsvogeldagen - Een bevlogen fusie van een wetenschapper die verteller werd Met Mijn ijsvogeldagen heeft Willem Hendrik Gispen zijn tot nu toe meest complete boek geschreven over de cultuurgeschiedenis van de vogel die hem zo na aan het hart ligt. Met zijn hoogst persoonlijke en gepassioneerde manier van schrijven inspireerde hij met Het geluk van de ijsvogel en Het Afrika van de ijsvogel al vele lezers. Misschien nog wel meer dan in beide voorgaande titels is in Mijn ijsvogeldagen te merken hoezeer het zoeken naar die laatste nog onbekende feiten en verbanden de auteur met grote vreugde heeft vervuld. Willem Hendrik Gispen (1943), van huis uit neurowetenschapper, is rector magnificus emeritus van de Universiteit Utrecht en als honorair verbonden aan het Descartes Centrum voor Wetenschapsgeschiedenis en Wetenschapsfilosofie aan diezelfde universiteit. Hij is een liefhebber van de natuur en rekent vogels tot zijn vrienden.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
B for Books distriBution
Druk
1
Jaar
2018
Auteur
Willem Hendrik Gispen

Selecteer een tabblad