Kroeshaar Wat je moet weten en meer

Nieuw
Sale
Sale
Kroeshaar beleeft een ware revival. Mede door slechte ervaringen met chemische haarproducten, zoals de relaxer, gaan steeds meer vrouwen over op natuurlijke kapsels. Ook bij mannen zien we dreadlocks, afro's en zelfs cornrows. Een interessante ontwikkeling die vragen oproept. Wat is er eigenlijk allemaal mogelijk met kroeshaar, hoe maak je al die mooie kapsels en hoe verzorg je kroeshaar? De mogelijkheden blijken legio en de wetenschappelijke feiten verrassend. Kroeshaar is het meest breekbare haartype en toch erg veelzijdig. Dit boek is gebaseerd op divers wetenschappelijk onderzoek en geeft uitleg over de verzorging en de veelzijdigheid van kroeshaar. Van de relaxer tot en met dreadlocks. Mireille Liong-A-Kong is opgegroeid in Suriname en heeft informatica gestudeerd aan de UvA. Kroeshaar heeft ze geschreven als afwisseling op haar IT-carrière. Als aanvulling op dit boek heeft ze de website http://kroeshaar.com ontworpen.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}

Selecteer een tabblad