Kong Soo Do

Nieuw
Sale
Sale
Patrick Baas begon in 1978 op 6-jarige leeftijd met zijn eerste training in de dojo van Karate- en Taekwondopionier Louis Pardoel, de hoogste dangraad-houder van Europa. Op 14-jarige leeftijd werd hij bevorderd tot één van de twee jongste zwarte band-dragersin Nederland. Sindsdien traint hij onophoudelijk met vele grootheden in de wereld van de oosterse krijgskunsten en moderne zelfverdediging. In zijn boek ʻKong Soo Do, de moderne benadering van Koreaans Karateʼ biedt hij de lezer een duidelijk en inhoudelijk overzicht van de vele belangrijke essenties van het moderne Karate. Patrick Baas beschrijft de geschiedenis en ontwikkeling vanaf circa 1797 t/m het heden en geeft uitvoerig zijn mening en kritiek over zaken als wedstrijdvechten, zelfbeheersing,zelfverdediging, dojangetiquette, exameneisen, ademhalingstechnieken en het gebruik van wapens. Kortom, voor zowel beoefenaars van deze moderne Koreaanse Karatestijl, als voor beoefenaars van andere budodisciplines, bevat dit waardevolle en rijkelijk geïllustreerde naslagwerk veel leer- en denkstof. De budodenkwijze die men in het boek aantreft is gebasseerd op ruim 29 jaar praktijkervaring en persoonlijk onderzoek van de schrijver.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
B for Books distriBution
Druk
1
Jaar
2017
Auteur
Patrick Baas

Selecteer een tabblad