Je bent niet mijn vader geworden

Nieuw
Sale
Sale
In deze fijnzinnige novelle Je bent niet mijn vader geworden herschept Max Rippe de laatste levensjaren van de man die in 1944 nog de verloofde van zijn eigen moeder was, Theo Ligthart. Het kwam nooit tot een huwelijk, omdat de jonge man omkwam in de Duitse Arbeitseinsatz. In dit boek verbeeldt Rippe een reis lang na de oorlog, die hij maakt samen met de vader van Theo Ligthart, naar het werkkamp waar deze omkwam. Hij herschept ook de brieven die Theo schreef naar zijn familie in Delft, brieven die in werkelijkheid verloren zijn gegaan. De brieven en het reisverslag vormen samen een prachtige evocatie van Theo's laatste maanden, zoals hij die bij benadering beleefd zal hebben. Een schitterende bijdrage aan de literatuur over de tewerkstelling in Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
B for Books distriBution
Druk
1
Jaar
2016
Auteur
Max Rippe

Selecteer een tabblad