Jana

Nieuw
Sale
Sale
De schrijfstijl van de schrijver/dichter Ludwich van Mulier wordt omschreven als meeslepend en analytisch. Zijn boodschap in zijn indrukwekkende gedicht "De Samba is niet te koop" is: "Geld en macht zijn niet zaligmakend, armoede is niet het einde en principes zijn niet te koop". Als de menselijke beschaving werkelijk op kennis gebaseerd is, legt zij op ons allemaal een bijzondere verantwoordelijkheid. Het licht van de wetenschap heeft het indrukwekkende mondiale culturele erfgoed ontsloten. De wereldwijde ongelijke ontwikkeling is tegenwoordig dagelijkse actualiteit. Een gepassioneerde intellectueel lucht in een kleurrijke bloemlezing zijn literair hart en persoonlijk archief. Zijn autobiografische literaire essays, weerspiegelen veelzijdigheid en literaire gevoeligheid. In zowel Nederlandse als Sranan poëzie laat hij zien dat menselijke creativiteit en diversiteit beweeglijke waarden zijn. Ook brengt hij de vergeten en verzwegen cultuurgeschiedenis van de Indianen in beeld. De auteur is humoristisch, maar met een ernstige ondertoon roept hij op, om de wereldwijde bestrijding van armoede te erkennen als hoogste morele prioriteit van de nieuwe mens.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Galilee
Druk
1
Jaar
2013
Auteur
Ludwich van Mulier

Selecteer een tabblad