Is alles naar Wens?

Nieuw
Sale
Sale
Wat is het geheim van succesvolle horeca? Wouter bezocht in de afgelopen jaren duizenden horecabedrijven in binnen en buitenland en moet je het sluitende antwoord nog altijd schuldig blijven. Wel kwam hij dichtbij. In 'Is alles naar wens?' schrijft hij er zelf dit over: 'Het is te kort door de bocht om te zeggen dat succes simpelweg een keuze is. Volgens mij kan je het wel zo zeggen: Succes wordt altijd bepaald door de keuzes die je maakt. En steeds maar weer de goede keuze maken, dat is geen toeval meer. Dat is geen mazzel, dat is het resultaat van heel serieus en professioneel met je werk bezig zijn, samen met je team.' Wouter Verkerk is met ruim tweehonderd presentaties en workshops per jaar een van Nederlands meest gevraagde sprekers op het gebied van horeca en gastvrijheid. Hij schrijft een vaste column voor het toonaangevende vakblad Misset Horeca en publiceert wekelijks een veelgelezen blog op zijn website wouterverkerk.nl Eerder verschenen drie boeken waarvan 'Dit is mijn wijk niet!' de bekendste is.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Verkerck B.V.
Druk
1
Jaar
2016
Auteur
Wouter Verkerk

Selecteer een tabblad