INSTRUMENTENATLAS

Nieuw
Sale
Sale
De reeks 'Operatieve Zorg en Technieken' is bestemd voor de opleiding tot operatieassistent. Naast het basisboek bestaat de reeks uit een aantal vervolgdelen, waarin de verschillende snijdend specialismen binnen de operatieve therapie worden behandeld. De reeks benadert de beroepsuitoefening van de operatieassistent zo dicht mogelijk, onderbouwd met talrijke afbeeldingen.

Het beroep operatieassistent kent vele beroepstaken die niet met andere disciplines binnen het operatieteam uitwisselbaar zijn. Drie van deze taken zijn het beheren, gebruiksklaar maken en hanteren van het juiste chirurgisch instrumentarium. Kennis van naamgeving, gebruiksdoel, herkenningstekens of plaats in het operatieverloop spelen hierbij een rol. Bovenal is het van belang dat de operatieassistent in staat is om de vorm/functie-relatie van het instrumentarium te doorgronden. Dit is niet een kwestie van memoriseren, maar eerder een kwestie van analytisch en systematisch kijken. Wie deze kunst beheerst, kan moeiteloos van werkkring veranderen, laat zich niet uit het veld slaan als een instrument op de grond valt en kan 'aan tafel' daadwerkelijk de operateur adviseren bij het maken van de juiste keuze.

De Instrumentenatlas kan behulpzaam zijn bij het aanleren of verbeteren van instrumentenkennis. Na inleidende hoofdstukken bevat dit boek een compilatie van de instrumentenbijlagen uit de reeks. De beschrijvingen van het instrumentarium zijn overgenomen uit de overige delen en afkomstig van alle auteurs die hebben meegewerkt aan de reeks. Het boek kan dienstdoen als naslagwerk voor operatieassistenten, maar is ook geschikt voor medewerkers van de Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA), artsen (in opleiding), medisch instrumentmakers en productspecialisten van fabrikanten van medisch instrumentarium. 

Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Springer Media B.V.
Druk
2
Jaar
2017
Auteur
Rolf de Weert

Selecteer een tabblad