INSTRUCTIEBOEK MEDICAL TAPING

Nieuw
Sale
Sale
Instructieboek Medical Taping Concept / Kinesiotaping

Harry Pijnappel is sinds 1999 (internationaal) docent bij FysioTape voor het Medical Taping Concept. Deze elastische tapemethode heeft in de loop der jaren een enorme groei doorgemaakt en dit boek is geschreven met onderbouwing van de theorie volgens de nieuwste inzichten die bekend zijn, bijvoorbeeld op fasciaal gebied. Er komen heel veel praktische toepassingen van de tape aan bod en tevens worden diverse tapetoepassingen door literatuur ondersteunt. Een breed scala van ziektebeelden worden behandelt.
Deze uitgave bevat de nieuwste inzichten op Medical Taping (kinesiotaping) gebied met toepassingen die zich vooral in de praktijk hebben bewezen. Het boek is zo opgezet dat het een duidelijk overzicht geeft van de verschillende mogelijkheden van het Medical Taping Concept.
Het boek bevat 224 pagina's en wordt ondersteunt met meer dan 400 kleurenfoto's en een DVD waarop diverse toepassingen in beeld worden gebracht.
Dit kinesiotape boek kan worden gebruikt als leerboek of naslagwerk. Het boek is bedoeld voor fysiotherapeuten, (huis)artsen, sportmasseurs, podotherapeuten en andere professionals met een medische achtergrond.

Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
FysioTape B.V.
Druk
1
Jaar
2016
Auteur
Harry Pijnappel

Selecteer een tabblad