INNOVATIEF ONDERWIJS ONTWERPEN

Nieuw
Sale
Sale
Het nieuwe boek Innovatief onderwijs ontwerpen laat zien hoe vanuit het 4CID-model effectief complexe taken in het onderwijs gemaakt kunnen worden. Deze wetenschappelijk onderbouwde methode is steeds gangbaarder bij instellingen die hun onderwijs beroepsgerichter willen (her)ontwerpen.

Waarom kiezen voor Innovatief onderwijs ontwerpen?
* zorgt voor een goede verbinding van theorie en de praktijk;
* praktische voorbeelden verduidelijken de toepassing van het model;
* helder en overzichtelijk gestructureerd.

Innovatief onderwijs ontwerpen legt je aan de hand van duidelijke voorbeelden uit wat de principes van het 4CID-model zijn en hoe deze toegepast kunnen worden om tot een effectief ontwerp voor een onderwijsprogramma te komen. De principes bestaan uit het ontwerpen van leertaken, beoordelingsinstrumenten, de volgorde van leertaken in het onderwijsprogramma, ondersteunende informatie, procedurele informatie en deeltaakoefening. Het boek is zeer logisch en overzichtelijk ingedeeld; aan elk principe is een hoofdstuk gewijd. Een lijst met helder uitgelegde kernbegrippen helpt je om de stof nog beter op te nemen. Innovatief onderwijs ontwerpen is ook beschikbaar als e-book.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
Druk
2
Jaar
2017
Auteur
A.W.N. Hoogveld

Selecteer een tabblad