Helden & Halvegaren

Nieuw
Sale
Sale
Was Utrecht in de Middeleeuwen even bruisend als nu? Jazeker! Sterker nog, Bisdom Utrecht was een van de belangrijkste steden van Europa. De stad stond bekend als kerkelijk centrum en als fantastische handelslocatie. Kerken, kloosters en kathedralen reikten tot in de hemel en blerende marktkoopmannen verkochten verse vis. In Helden & Halvegaren maak je kennis met de stad Utrecht en zijn ridders, bisschoppen, brouwers, bakkers, heksen en schouten. En wil je wel geloven dat er zelfs een basilisk leefde in de Utrechtse grachten? Marlijn de Jager (neerlandica, mediëviste en inwoonster van Utrecht) liet zich inspireren door middeleeuwse verhalen, die ze uitbreidde met sfeerbeelden en sleutelfiguren uit Bisdom Utrecht. Zo kunnen we nu nog de sfeer proeven van het middeleeuwse Utrecht.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Scrivo Media
Druk
1
Jaar
2015
Auteur
marlijn de jager

Selecteer een tabblad