HANDHAVER TOEZICHT & VEILIGHEID

Nieuw
Sale
Sale
Dit is een uitgebreid pakket van digitale- en folioproducten die gezamenlijk volledig dekkend zijn voor het KD en de examens van ExTH. Het pakket bevat de volgende onderdelen: *Theoriemappen 1 en 2: complete mappen met alle theorie die een toezichthouder moet kennen voor het examen wettelijke kaders 1 en 2. De mappen zijn rijk geïllustreerd met foto's en schema's. *Verkeersregelaar: ook dit is een belangrijk onderdeel van de opleiding. Het bevat alle theorie die nodig is voor het onderdeel verkeersregelaar, inclusief het RVV. *E-learning: een combinatie van twee digitale leeromgevingen. De websites www.toezichtenveiligheid.nl en www.inorde.nu zijn aan elkaar gekoppeld. Via de inORDE site krijgt u nu rechtstreeks toegang tot alle digitale content, films en casussen. *Signalementenleer: vele foto's van verschillende personen, digitaal op de website van inORDE, klaar om gebruikt te worden in de lessen. *Vakgericht Engels: bestaat volledig uit digitaal lesmateriaal en is geschreven in een orde en veiligheidscontext. Vakgericht Engels bevat de onderdelen: Lezen A1 en A2, Luisteren A1 en A2, Gesprekken voeren A1, A2 en B1, Schrijven A1 en A2.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Edu'Actief
Druk
1
Jaar
2012
Auteur
H.W.M. Hesselmans

Selecteer een tabblad