HANDBOEK EMOTIONELE ONTWIKKELING EN VERSTANDELIJKE BEPERKING

Nieuw
Sale
Sale
In de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking wordt steeds meer het belang erkend van de emotionele ontwikkeling voor een optimale persoonlijke ontwikkeling. Het niveau van de emotionele ontwikkeling geeft aan wat voor zorg en begeleiding iemand nodig heeft en hoe hij ondersteund kan worden bij het participeren in de samenleving. Dit handboek biedt een actueel overzicht van en inzicht in de belangrijkste (wetenschappelijke) verworvenheden op dit gebied. Het draagt bij aan een beter begrip van de emotionele ontwikkeling en versterkt de wetenschappelijke onderbouwing van de zorg. Jac de Bruijn is hoofd behandeling bij Stichting Prisma en docent aan de AVG-opleiding van de Erasmus Universiteit. Jolanda Vonk is orthopedagoog- generalist en gz-psycholoog, supervisor, coach en seksuoloog. Ad van den Broek is gz-psycholoog. Brian Twint is persoonlijk begeleider en projectleider in de verstandelijk-gehandicaptensector.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Boom uitgevers Amsterdam
Druk
1
Jaar
2016
Auteur
Jac de Bruijn

Selecteer een tabblad