Goed genoeg?

Nieuw
Sale
Sale
Wanneer ben je een goede ouder? Het beeld dat sterk leeft in onze prestatiegerichte maatschappij is dat je er als ouder voor moet zorgen dat je kind zich kan ontwikkelen tot een zelfredzame en op alle vlakken succesvolle volwassene. Iedere ouder doet zijn uiterste best om aan die verwachtingen te voldoen. Maar voor de druk die dat met zich meebrengt hebben we in onze samenleving geen naam, zoals een burn-out de moeilijke relatie van een werknemer tot zijn werk beschrijft. In Goed genoeg? presenteert Inge De Waele geen bundeltje kant-en-klare opvoedadviezen. Wel leert ze ouders het spanningsveld tussen ouder en kind te omarmen. Het boek biedt ouders een nieuwe invalshoek om op constructieve wijze met conflicten in het opvoedingsproces om te gaan en helpt bij het ontwikkelen van de kunst om het gemeenschappelijke in de verschillen te ontdekken.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Pelckmans uitgevers
Druk
1
Jaar
2016
Auteur
Inge de Waele

Selecteer een tabblad