Gevecht met God

Nieuw
Sale
Sale
Is God wel eerlijk en betrouwbaar? Is er een verband tussen wat mensen doen en wat hun overkomt? Wat is de rol van de satan in het kwaad op deze aarde?
Vragen van alle tijden. Vragen van oude tijden. Job worstelde er ook al mee en het bijbelse vraag- en antwoordgevecht tussen Job en God gaat op het scherpst van de snede. In dit bijbelstudieboek volgt de auteur de grote lijn van het gevecht van Job met zijn vrienden en met God op de voet. De vragen van Job zijn voor velen herkenbaar en daarom zijn Gods antwoorden ook voor ons van betekenis.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
VBK Media
Druk
1
Jaar
2017
Auteur
Bert Karel Foppen

Selecteer een tabblad