Fieke wordt gedoopt

Nieuw
Sale
Sale
Carlijn heeft een zusje gekregen. Ze heet Fieke. Een paar weken nadat Fieke geboren is, wordt ze gedoopt. Dat gebeurt in de kerk. Natuurlijk is Carlijn erbij, met haar broertje en vader en moeder. Ze ziet hoe de dominee haar zusje doopt. Ook hoort ze wat de dominee uitlegt over de doop. Een mooi boekje dat je helpt om meer te begrijpen van de doop. Wilmien Kranendonk is getrouwd en moeder van zes meiden. Ze is al vele jaren actief in de commissie 'Kind in de eredienst' van de Goudse Sint Jans gemeente. Liza-Beth Valkema is illustratrice en kunstenares en volgde haar schilderopleiding in Noorwegen. Ze verzorgt veel illustratiewerk voor kinderboeken.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
VBK Media
Druk
1
Jaar
2016
Auteur
Wilmien Kranendonk

Selecteer een tabblad