ELEMENTAIRE KENNIS BEDRIJFSECONOMIE WERKBOEK

Nieuw
Sale
Sale
Deskundigheid staat voorop binnen de financieel administratieve beroepen. Met het materiaal van Financieel.info doet u de juiste kennis en vaardigheden op om aan de slag te gaan in de financiële wereld. Financieel.info is in te zetten binnen de mbo-opleidingen Financieel Administratieve Beroepen (FAB) voor niveau 3 en 4 en is afgestemd op de toets- en examenmatrijzen van Stichting Praktijkleren.

In dit werkboek staan opgaven over de in het theorieboek Elementaire kennis bedrijfseconomie behandelde stof. Je gaat aan de slag met opgaven over diverse kostensoorten, kostprijs, BTW en verkoopprijs. Vervolgens gaan we de break-evenomzet en de break-evenafzet berekenen. In de laatste hoofdstukken staan berekeningen betreffende het eigen vermogen waarbij de ondernemingsvormen aan de orde komen. Het boek sluit af met vragen over de verschillende vormen van vreemd vermogen.

Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Edu'Actief
Druk
1
Jaar
2016
Auteur
P.H.C. Hintzen

Selecteer een tabblad