EEN FOTOATLAS VAN DE ANATOMIE IN VIVO 1

Nieuw
Sale
Sale
De fotoatlassen van de Anatomie in vivo zijn uitermate overzichtelijk en praktisch bij het bestuderen van de anatomische structuren. Bij ieder onderwerp wordt met behulp van ruim 770 foto"s duidelijke uitleg gegeven van de structuur en de palpatietechniek. De fotoatlassen kennen twee zoekingangen. Om een regio in zijn totaliteit te benaderen zoekt u via de inhoudsopgave, voor het palperen van een specifieke anatomische structuur kunt u het register raadplegen.
Bij elke foto wordt een techniek beschreven voor het palperen van de desbetreffende structuur. De foto's bestaan uit twee typen:

Overzichtsfoto's: algemene foto's die een hoofdstuk inleiden; topografische foto's die alle goed palpabele structuren van een regio als geheel laten zien; topografische foto's die de ligging van de afzonderlijke structuren (meestal spieren) ten opzichte van de omgeving laten zien.
Foto's van palpatietechnieken: deze laten de onderzochte structuur zien en worden gecompleteerd met een beschrijving van de benaderingstechniek.
Het boek kent twee zoekingangen. Om een regio in zijn totaliteit te benaderen, zoekt de gebruiker via de inhoudsopgave, voor het palperen van een specifieke anatomische structuur dient de gebruiker het register te raadplegen
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Springer Media B.V.
Druk
1
Jaar
2000

Selecteer een tabblad