De Woudzee kronieken Nauraka

Nieuw
Sale
Sale
Duizend jaar na de strijd om het Tabernakel weet bijna niemand meer van het bestaan van het oeroude en magische volk der Nauraka af.
Verdeeld over verschillende koninkrijken leven ze in nog kleine getalen in de diepten van de zee. Sinds de koninklijke stam de zee echter verlaten heeft, heerst een Hoge Koning over de verstrooit levende stammen, maar er is maar amper contact.
Prins Erenwin en zijn zus prinses Lurdèa zijn afstammelingen van deze oude en vorstelijke stam en groeien op onder het juk van strenge regels en tradities. Vooral Erenwin leidt hieronder en is tevens de niet echt geliefde tweede zoon. Hij zal nooit een officiële functie innemen. Hij droomt ervan om ooit aan land te leven - maar kan niet vermoeden dat zijn wens ooit, voor hem en voor zijn zus, op tragische wijze in vervulling zal gaan...
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
B for Books distriBution
Druk
1
Jaar
2016
Auteur
Uschi Zietsch

Selecteer een tabblad