De jongen in de schaduw

Nieuw
Sale
Sale
‘De jongen in de schaduw’ van Janet Wees vertelt het verhaal van Walter. Tijdens de Tweede Wereldoorlog moet hij onderduiken in het Verscholen Dorp op de Veluw. De Joodse Walter vlucht met zijn familie vanuit Duitsland naar Nederland. Maar ook in Nederland is het gezin niet veilig als de oorlog uitbreekt. Hun leven is in handen van de verzetsmensen die hen helpen. In het verscholen dorp in de Veluwse bossen duiken Walter en zijn familie onder, maar ook daar zijn ze niet veilig als de Duitsers deze schuilplaats ontdekken. Tijdens de oorlog schrijft Walter brieven aan zijn oma, die worden in het boek afgewisseld met zijn verhaal. Een spannend en ontroerend boek, gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
VBK Media
Druk
1
Jaar
2018
Auteur
Janet Wees

Selecteer een tabblad