Chris Froome

Nieuw
Sale
Sale
De serie 'Biografietsjes' is gewijd aan kopstukken uit de wielersport. In dit deel: Chris Froome, Keniaanse jungle boy Wielerjournalist Léon de Kort volgde het wielertalent Chris Froome jarenlang dicht op de huid. In dit 'Biografietsje' vergelijkt hij hem met een weliswaar niet sierlijk maar wel heel behendig dier in de Afrikaanse jungle die achtervolgd wordt door journalisten: " Voor die jagers is hij het wild dat, op de hielen gezeten door hongerige rovers, probeert te overleven in een jungle. Die van de wielrennerij." Froome moet zich zien te handhaven in een tijd die gekenmerkt wordt door wantrouwen bij journalisten en het publiek over dopinggebruik in de wielrennerij (in een uitwas van volkswoede kreeg hijeen beker urine over zich uitgestort in de Tour) maar hij houdt vol dat schoon de Tour winnen wel degelijk mogelijk is, hoe grof de beledigingen van het publiek ook zijn.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
B for Books distriBution
Druk
1
Jaar
2017
Auteur
Léon de Kort

Selecteer een tabblad