BEZIELDE JAREN

Nieuw
Sale
Sale
Dit praktische (full colour) boek op A4 formaat nodigt uit om kennis, ervaring en creativiteit te bundelen en zo te komen tot themamaanden of themaweken gevuld met zingevingsactiviteiten voor en met ouderen, hun familieleden en vrijwilligers. Om samen met hen creatief, ontspannen en met behulp van de vele suggesties en bronnen uit dit boek aandacht te besteden aan datgene wat het leven de moeite waard maakt. Het boek biedt twaalf uitgewerkte thema's, die ook inspireren tot eigen ideeën, thema's en activiteiten. Daarnaast bevat het een praktische werkhandleiding en een handreiking om ervoor te zorgen dat zingevingsactiviteiten een vaste plaats in de organisatie krijgen. Het boek kan worden gebruikt in de volle breedte van de ouderenzorg (alsmede voor scholing en opleiding), zoals wijksteunpunten, dagbesteding, revalidatiecentra, verpleeg- en verzorgingshuizen, woonzorgcentra. Bedoeld voor geestelijk verzorgers en welzijnsmedewerkers, voor woonassistenten, verzorgenden, vrijwilligers, familie en vrienden van ouderen. Inhoud: Deel I Aan de slag met de thema's. Informatie over goede voorbereiding, kiezen en plannen van thema's, hoe je familie en vrijwilligers kunt betrekken, uitvoering van activiteiten, maken van publiciteit. Deel II Twaalf levensthema's. Uitwerking onderverdeeld in suggesties voor verschillende activiteiten en werkvormen, gespreksvragen, literatuur, muziek en film. De thema's kunnen wekelijks, maandelijks, elke zes weken of afwisselend in een jaar worden uitgevoerd. Deel III Zorgen voor continuïteit. Informatie (ook voor leidinggevenden) over hoe je deze thema-activiteiten kunt plannen en kunt laten aansluiten bij de visie en het beleid van de organisatie, kennis en ervaring delen, samenwerken met familie en vrijwilligers, dilemma's en ethische vragen, deskundigheidsbevordering, fit en creatief blijven.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Perspectief Uitgevers
Druk
1
Jaar
2016
Auteur
Janke Jeltsje Van Dijk

Selecteer een tabblad