BASISWERK AG INLEIDING MEDISCHE KENNIS

Nieuw
Sale
Sale
Dit boek legt de basis voor alles wat een doktersassistent moet weten en kunnen. Het geeft een breed beeld van de dagelijkse beroepspraktijk. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk wordt inzicht gegeven in het functioneren van een huisartspraktijk en in de rol en taken van de assistent. Aan bod komen met name het medisch denken en handelen, lichamelijk en aanvullend onderzoek, medische terminologie, leefgewoonten en verslaving, psychologie (psyche en lichaam), kindergeneeskunde, veroudering en geriatrie, infecties, allergie, auto-immuunziekten, kanker, geneesmiddelenkennis, paramedische beroepen, alternatieve geneeswijzen en gezondheid en ziekte in andere culturen. 

Deze tweede druk is actueel gemaakt en op tal van punten herschreven. 

Door de vele praktijkvoorbeelden en het brede scala aan onderwerpen is Inleiding medische kennis voor doktersassistenten zeer geschikt als introductie in het vak. Het kan worden
gebruikt als studieboek of als naslagwerk, ook bij opleidingen die competentiegericht werken. De uitwerking is gedegen. Door het uitvoerige register is het boek ook bruikbaar in de dagelijkse praktijk.

Ernst Wentink heeft jaren ervaring in de medische beroepspraktijk en het medisch beroepsonderwijs.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Springer Media B.V.
Druk
2
Jaar
2017
Auteur
E.A.F Wentink

Selecteer een tabblad